Kontakt Informatat


Tel:
+377 45 942 000

Llogaria bankare e Edukimi.net

Banka: Raiffeisen Bank Kosovo
Emri i llogarisë: Advanced Technologies Academy
Numri i llogarisë: 1502001000450995


Prishtinë

Tel: 038 752 538
Adresa: Sheshi Nëna Tereza (Te Foto Nesha)

Prizren

Tel: 029 244 483
Adresa: Rr. Zahir Pajaziti Llamella 1 no. 102
(ATA) Përball Policisë së trafikut, te tregu në Ortakoll.
Kontakti

Të dashur prindër!


Edukimi.net ju ofron fëmijëve tuaj mundësi shtesë për mësim dhe njëkohësisht ju ofrun juve pasqyrë reale të zhvillimit dhe edukimit të fëmijës tuaj. Prandaj, mos e humbisni as edhe një ditë të vetme:
Abonuhuni tani!
fillo mësimin menjëhere