Edukimi.net është themeluar nga Akademia e Teknologjive të Avancuara e cila ka dhjetë vjet e më shumë përvojë në fushën e trajnimeve. Për sistemin edukimi.net ka punuar një staf profesional psikologësh dhe pedagogësh me shumë eksperiencë për një kohë rreth tre vite duke studiuar, analizuar dhe kërkuar zgjidhje për të gjitha nevojat dhe dobësitë e sistemit të arsimit në përgjithësi.


"Nuk është i koncentruar", "Nuk ka mënyrë se si të motivohet për mësim", "Nuk i pëlqen mësimi", "Nuk i përsërit mësimet", "Kalon gjithë kohën në internet duke biseduar me shoqërinë në facebook apo duke luajtur lojëra",...Të gjitha këto fjalë i kemi dëgjuar nga ju prindër të nderuar.

Prandaj, për ju prindër që në çdo aspekt mbështetni fëmijët tuaj dhe shpesh ndiheni të pafuqishëm t'i menaxhoni këto probleme, tani ju kemi sjellë një zgjidhje.


A ju ka shkuar mendja ndonjëherë që fëmija juaj mund të mësojë edhe nëpërmjet internetit?


Tani me portalin edukimi.net përgjigjja është PO!

Edukimi.NET - Perfimitimet   Edukimi.NET - Formula e suksesit   Edukimi.NET - Dua te informohem se cka meson!

Të dashur prindër!


Edukimi.net ju ofron fëmijëve tuaj mundësi shtesë për mësim dhe njëkohësisht ju ofrun juve pasqyrë reale të zhvillimit dhe edukimit të fëmijës tuaj. Prandaj, mos e humbisni as edhe një ditë të vetme:
Abonuhuni tani!
fillo mësimin menjëhere